skip to Main Content

Beachclub Werelds aan het Strand

Punt-West, Ouddorp

In het hart van ons project Punt West Hotel & Beachresort hebben wij de Beachclub Werelds aan het Strand ontwikkeld. De centraal op een eiland gesitueerde Beachclub heeft een duurzaam, trendy interieur en verwent haar gasten met een uitdagend F&B concept.

Het zeer ruime terras grenst direct aan het Grevelingenstrand en biedt plaats aan 250-700 gasten. Er is een eigen jachthaven met 120 m steigercapaciteit, zodat de Beachclub ook over het water bereikbaar is. Er zijn 2 grote zalen, elk geschikt voor een sitdown diner met 75 gasten, dus 150 in totaal (walking diner 400 personen), met eigen bar- en geluidsinstallatie. Uw receptie, diner, borrel of feest kan hier zowel binnen als buiten plaatsvinden. Een apart paviljoen, gelegen op het water van de baai, is zeer geschikt voor bruiloften. De Beachclub heeft in juni 2015 haar deuren geopend en is werkelijk overspoeld met bezoekers die zich hier op Ibiza, St. Tropez of een andere luxe bestemming wanen. De bar van de Beachclub, met opvallende koperen biervaten aan de balken er boven, is verkozen tot Mooiste Bar van Nederland 2015.

WERELDS AAN HET STRAND IN BEELD, EEN IMPRESSIE

informeer naar meer

Wilt u meer weten omtrent de realisatie van een beachclub of ander horecapand? Stuur dan een mail met vermelding van uw naam en telefoonnummer naar info@d-p-p.nl

Back To Top