skip to Main Content

Boutique-hotel en Garden Suites Ter Zand

Burgh-haamstede

Aan de Hogeweg in Burgh-Haamstede, de weg die evenwijdig aan de Zeepeduinen en de Domaniale bossen van Haamstede naar het strand leidt, wordt op de plek van de voormalige manege Lisiduna een kleinschalig hotelproject gerealiseerd. Een bijzonder luxueus, kleinschalig en eigenzinnig boutiquehotel met de naam Ter Zand. Gelegen op korte afstand van het Grand Hotel Ter Duin.

Ter Zand gaat bestaan uit hotelsuites, gardensuites, een riante entree en een fraai restaurant.
De heerlijk luxueuze hotelsuites en gardensuites worden omgeven door prachtig aangelegde tuinen die vloeiend overgaan in de omringende natuur.
Alle gardensuites worden verkocht aan individuele beleggers, die dubbel kunnen genieten: van een aantrekkelijk rendement door de verhuur én van eigen gebruik.
Het management wordt verzorgd door Hotels by Sheetz, die ook het management verzorgen van het naastgelegen Grand Hotel Ter Duin. Zij staan garant voor een vlekkeloze organisatie van het beheer en de verhuur.

What do you want to do ?

New mail

Ter Zand in beeld, een impressie

informeer naar meer

Wilt u meer weten omtrent investeren in een gardensuite? Stuur dan een mail met vermelding van uw naam en telefoonnummer naar info@d-p-p.nl of kijk op de website van Ter Zand.

What do you want to do ?

New mail

Back To Top