skip to Main Content

Luxueuze hotelappartementen

Klösterle, Oostenrijk

Vlakbij het hart van het grootste skigebied van Oostenrijk, dichtbij Lech, Zurs en Sankt Anton realiseert DPP een bijzonder project: de herontwikkeling van een luxe hotel. In het authentieke en gezellige Klösterle wordt dit unieke hotel omgevormd tot negen luxe appartementen én een werkelijk fantastisch penthouse.

Een prachtig project met heerlijk luxueuze hotelappartementen voor twee tot vier personen in verschillende afmetingen met een terras en tuin op de begane grond én royale appartementen voor zes tot acht persoons appartementen met een ruim balkon. Het ultieme luxe verblijf in dit complex wordt het fantastische penthouse van bijna 200 m2. Stuk voor stuk unieke kansen in het zeer sneeuwzekere Voraldberg. Het eigen skigebied van Klösterle is een ideaal familie skigebied, en op slechts tien minuten afstand ligt het grootste aaneengesloten gebied van Oosterrijk: Sankt Anton, Lech, Zurs en Stuben.

DE OMGEVING IN BEELD, EEN IMPRESSIE

achter de schermen, nieuws over hotelappartementen Klösterle

informeer naar meer

De verkoop van de luxe appartementen start binnenkort. Alle appartementen zijn geschikt voor verhuur in combinatie met eigen gebruik. Heeft u belangstelling, wacht beslist niet te lang en mail ons via info@d-p-p.nl.

Back To Top