skip to Main Content

Park Westerzeedijk

Harlingen

DPP Vastgoed Groep heeft samen met Zeelenberg Ontwikkelingsmaatschappij een prijsvraag gewonnen van de gemeente Harlingen, voor de ontwikkeling van een resort met 46 recreatiewoningen aan de Westerzeedijk.

Zeelenberg Architectuur heeft voor deze locatie een onderscheidend ontwerp gepresenteerd: een autovrij, gevarieerd landschap met open en meer besloten delen, zoals een ‘weide’, natuurlijke waterpartijen, wandelpaden, struweel en bomen. Dit concept sluit goed aan bij de toeristische visie van de gemeente Harlingen. Een vloeiende ecologische en landschappelijke inpassing van het verblijfsgebied in de bestaande omgeving vormde daarbij het uitgangspunt.

Toen na een voorbereiding van 2 jaar alle ontwerpen gereed waren, de gemeente haar goedkeuring had verleend en de aannemer in de startblokken stond om aan het bouwen te beginnen, werd Roompot zó enthousiast bij het zien van dit project dat zij het totale concept heel graag van ons over wilden nemen. De bouw is inmiddels gestart!

DPP heeft dit project samen met Zeelenberg Architectuur ontwikkeld. Weten hoe het er uit komt te zien? Kijk op de website van Zeelenberg Architectuur: project Westerzeedijk.

HARLINGEN IN BEELD, EEN IMPRESSIE

achter de schermen, nieuws over westerzeedijk

informeer naar meer

Wilt u meer weten omtrent investeren in een woning aan het Waddenstrand? Stuur dan een mail met vermelding van uw naam en telefoonnummer naar info@d-p-p.nl

Back To Top