skip to Main Content

Eerste paal geslagen Your Surprise!

Coördinatie ontwerp, aanbesteding en bouw kantoor Your Surprise Zierikzee  

Aan de Gouwepoort in Zierikzee, nabij de zuidelijke entree van de stad, bevindt zich “Business Park Zierikzee”. Op een prominent gelegen vrij perceel pal aan de Weg naar de Val gaat de landelijk bekende internetwinkel Your Surprise B.V., zich vestigen. Deze internetwinkel met de roots in Zierikzee, gespecialiseerd in gepersonaliseerde geschenken, is de huidige vestigingslocatie aan de Industrieweg ontgroeid. Het nieuwe onderkomen gaat wel drie keer zoveel ruimte bieden.

Al vanaf de ontwerpfase is er veel aandacht besteed aan de uitstraling van het complex. Het bedrijf is op zoek naar een niet-doorsnee uitstraling te vergelijken met een universiteits-campus, dus: veel glas en licht, een open structuur en een diverse indeling van de ruimtes binnen in het complex. Het gebouw gaat voorzien in kantoor-, productie en opslagruimtes, en ook de distributie voorzieningen.

DPP Projectontwikkeling B.V. is samen met Jeras betrokken bij het gehele traject van ontwerp, aanbesteding, start realisatie tot oplevering. Wij zijn verantwoordelijk voor het uitwerken van de planontwikkeling en het project-, contract-, technisch- en omgevingsmanagement van het project in samenwerking met alle betrokken partijen. Het ontwerp voor de nieuwe vestiging van ‘Your Surprise’ is gemaakt door DENC en inmiddels is de uitvoering gestart met het heiwerk door aannemersbedrijf Van Der Straaten. Op 25 januari jl. werd de eerste paal geslagen.

Deel dit op

nieuws

Ontdek wat er allemaal leeft en speelt bij DPP. Nieuws, wetenswaardigheden en… voorkennis!

Back To Top