skip to Main Content

Your Surprise kantoorpand in gebruik genomen

Your Surprise B.V., internetwinkel met de roots in Zierikzee, gespecialiseerd in gepersonaliseerde geschenken, was uit haar jasje gegroeid en heeft een nieuw kantoorpand op een van de prominent gelegen percelen op het ‘Business Park’ aan de rand van Zierikzee.
Het nieuwe onderkomen is drie keer zo groot geworden als de eerdere loodsen aan de Industrieweg. Direct vanaf de ontwerpfase is er veel aandacht besteed aan de uitstraling van het complex. Your Surprise wilde een niet-doorsnee uitstraling, te vergelijken met een universiteits-campus, dus: veel glas, ‘open’, en een diverse indeling van de ruimtes binnen in het complex. Deze campus voorziet in kantoor-, productie en opslagruimte, maar tevens distributie voorzieningen.
DPP Vastgoed Groep is betrokken geweest bij het hele traject, van ontwerp, aanbesteding, start realisatie tot oplevering.
Hierdoor zijn wij deels verantwoordelijk voor het uitwerken van de planontwikkeling en het project-, contract-, technisch- en omgevingsmanagement van het project in samenwerking met alle betrokken partijen. Het resultaat mag er zijn: in januari 2020 werd het nieuwe pand feestelijk in gebruik genomen!

Deel dit op

nieuws

Ontdek wat er allemaal leeft en speelt bij DPP. Nieuws, wetenswaardigheden en… voorkennis!

Back To Top